Toilet onder trap plaatsen

Klus Info


Klik hieronder om door een specifieke categorie te bladeren.

Toilet onder trap plaatsen

Toilet renovatie Beoordeling: ★★★★★ 5 van 4 reviews
5 1

Toilet onder trap plaatsen of toilet plaatsen onder schuin dak plaaten?
Bontbouw is specialist in Toilet verbouwen en Badkamer renoveren. Wij hebben al vele Toilet renovaties gedaan voor onze klanten.

U kunt uw Toilet laten plaatsen met diverse opties en in diverse ruimtes, graag bespreken wij met u de details en mogelijkheden door.

Met Toilet installatie of Toilet montage kunnen wij u ook van dienst zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte betreffende Toilet onder trap laten plaatsen.


Ervaringen Toilet laten plaatsen of renoveren


Toilet renovatie Groningen

★★★★★
5 5 1
Wij waren/zijn zéér content met Bontbouw en blij dat zij ons waren aanbevolen. Wij kunnen dit bedrijf eveneens met een gerust hart eenieder aanbevelen!! Iedereen die ons hierover persoonlijk wil benaderen kan ons via Bont\bouw bereiken.

Toilet laten verbouwen

★★★★★
5 5 1
Na een jaar in mijn huis gewoond te hebben werd het toch echt wel tijd om mijn veel te kleine wc te laten verbouwen. Op internet zocht ik naar een bouwbedrijf en stuitte op BontBouw. Nadat ik de foto's op de website had bekeken leek dit bedrijf mij geschikt om mijn wc te laten verbouwen. Dennis kwam bij mij de wc en de gang opmeten om de offerte op te maken en ik had er meteen een goed gevoel bij. Hij kwam op mij over als een betrouwbare vakman. En dat is daarna ook zeker zo gebleken. Niet afraffelen, zeer secuur, eerlijk in de communicatie. Echt een topper! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en zit nu rustig op mijn mooie wc dit verhaal te typen. BontBouw bedankt!

Verbouwing WC

★★★★★
5 5 1
Het begrip “het te bont maken”heeft voor mij een nieuwe betekenis gekregen.Maar dan wel in heel positieve zin!!Bont Bouw in de persoon van Dennis Bont heeft mijn Wc een totale metamorfose laten ondergaan.Het resultaat is prachtig!!

Jaren 70 toilet omgebouwd in Groningen

★★★★★
5 5 1
Een vakman waarmede het prettig zakendoen is. Ik zou het een ABC-bedrijf noemen A: Aanbevelenswaardig B: Betrouwbaar C. Capabel En zo zou ik wellicht het hele alphabet positief kunnen gebruiken

Wilt u uw Toilet onder de trap laten plaatsen?


Bontbouw Klussenbedrijf te Groningen kan veel voor u betekenen op het gebied van Toilet laten renoveren.


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte betreffende Toilet laten renoveren.